سین سینما
  • خانه
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما
No Result
View All Result
  • خانه
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما
سین سینما
No Result
View All Result
Home سینمای ایران

آزیتا لاچینی: «پدرسالار» بهترین خاطره من در بازیگری است/ با تئاتر وارد سینما شدم+ فیلم

۱۴۰۳-۰۹-۱۴
0
Share on FacebookShare on Twitter


پایگاه خبری سین :

آزیتا لاچینی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با مروری بر خاطرات خود در عرصه تئاتر و سینما اظهار داشت: وقتی ۵ ساله بودم به کودکستان ایران که متعلق به آقا و خانم جهانبانی بود، می‌رفتم. در آنجا گوینده معروف رادیو از من یک نمایش دید و از خانم جهانبانی اجازه گرفت که من را به رادیو ببرد. از پدرم اجازه گرفتند و با خودش به رادیو برد.

وی افزود: وقتی که به رادیو رفتم، یک میز بزرگ و روی آن یک صندلی روی میز زیر پایم می‌گذاشتند تا من به آقای صبحی برسم که دو نفری با هم دکلمه و یا قصه تعریف کنیم. از آن موقع من شیفته این کار و سینما شدم.

لاچینی ادامه داد: موقعی که در مسافری از بهشت بازی داشتم، دقیقا ۲۱ سالم بود و دو پسر داشتم. پس از این کار و پدرسالار، در سریال در پناه تو، با سعید راد و لعیا زنگنه، این ها برای من خاطره است.

همه کارها با آقای حمید لبخنده لذت‌بخش بود

بازیگر فیلم سینمایی آبی درباره این که بهترین کارگردانی که با او کار کردید چه کسی بوده است؟ گفت: همه کارها با آقای حمید لبخنده لذت‌بخش بود؛ از فیلم سینمایی آبی گرفته تا در پناه تو و …

من عاشق سینما بودم اما با تئاتر وارد این کار شدم

لاچینی در این باره که بیشتر گویندگی را دوست داشتید یا سینما؟ گفت: من عاشق سینما بودم اما با تئاتر وارد این کار شدم. اولین تئاترهایم با آقای جعفری و خانم لورتا بود.

وی همچنین در این باره که آیا بعد از این که وارد سینما شدید سمت تئاتر نرفتید؟ گفت: من وارد سینما شدم اما تمام کار من تئاتر بود. چون من عاشق تئاتر بودم. هیچ چیزی مثل تئاتر من را راضی نمی‌کرد. بنابراین همیشه طرف تئاتر بودم. من تئاترهایی مثل مکبث بازی کردم. تمام عمرم در تئاتر بوده ام.

لاچینی گفت: در هر زمان، یک مشکلاتی است که ما بازیگران را مجبور می‌‎کند، تن به کارهایی دهیم که اصلا دوستشان نداریم. اما چاره‌ای نیست باید زندگی کنیم. بنابراین اصلا نظری راجع به کارهای جدید و قدیم نمی‌هم. از همه هم که کار می‌کنند ممنون و متشکر هستم.

Previous Post

کشمکش ساترا و فیلیمو جدی شد/صداوسیما شکایت کرد، مدیر پلتفرم توییت زد

Next Post

«امید» از مجموعه «آوار» رهبر کولی منتشر شد

Next Post

«امید» از مجموعه «آوار» رهبر کولی منتشر شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی‌ها

  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما

درباره‌ی سین

پایگاه خبری «سین» در نظر دارد با تکیه بر کمک‌های خداوند متعال و به دور از تعاریف معمول و مناسبات نفوذ و قدرت در سینمای ایران و کمک اهل فن و همکاران کار بلد و دوستان دلسوز و با تجربه به فعالیت رسانه‌ای حرفه‌ای با تکیه بر اصول روزنامه‌نگاری و رسانه بپردازد و بدین صورت موضع اعتراضی خویش به رواج بی‌سوادی و آماتور مآبی بسیاری از فعالیت‌های سال‌های اخیر در حوزه‌ی رسانه‌های سینمایی را نمایان سازد.

© 1399 طراحی و پشتیبانی: مانا مدیا

No Result
View All Result
  • خانه
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما

© 1399 طراحی و پشتیبانی: مانا مدیا

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist