سین سینما
  • خانه
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما
No Result
View All Result
  • خانه
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما
سین سینما
No Result
View All Result
Home هنر و موسیقی

پرستو عزیزی: نقش مهم آموزش در گسترش هنر/ به نسل جدید امیدوار هستم

پرستو عزیزی می گوید باید از کودکی فرزندان این سرزمین را با هنر آشنا کنیم تا با هنر بزرگ شوند در نتیجه آموزش نقش مهمی در گسترش هنر دارد

۱۴۰۲-۰۳-۲۵
0
Share on FacebookShare on Twitter

پرستو عزیزی نقاش درباره تفاوت فضای هنری ایران با کشورهای دیگر گفت: به نظر من در تاریخ بشر هنر و هنرمند در تمامی سرزمین ها و در تمام جوامع بشری همیشه با استانداردهای همان جامعه مورد احترام بوده است. البته به طور کلی فعالیت های هنری در هر کشوری به اشکال و شیوه های متفاوت و مختص همان کشور و با تاریخ و فرهنگ خاص خودش به اجرا در می آید و به همین دلیل است که می تونیم فضای هنری ملل مختلف رو متمایز از یکدیگر بدونیم.

این نقاش در ادامه بیان کرد: نکته جالب توجه این است که معمولا جامعه بین‌المللی برای هنر هر ملتی ارزش و احترام قائل است هرچند ممکن است میزان آن متفاوت باشد. به نظر من مردم در کشورهای مختلف نیز دید و رویکردهای متفاوتی نسبت به هنر دارند و میزان ارزش و اهمیتی که برای آن قائل می شوند از یک جامعه به جامعه دیگر متفاوت است.

وی افزود: ولی نکته مشترک در تمام جوامع، احترام و جایگاه ویژه هنرمندان در تمامی آنها می باشد. به نظر من هنر همواره نقش ثابت خودش رو در زندگی ایرانیان داشته و این نقش هر روز پر رنگ تر می شود.

این هنرمند خاطرنشان کرد: البته بدیهی است که با توجه بیشتر به آموزش هنر از سنین پایین تر در سطح عموم جامعه با شکوفایی استعدادها، در آینده شاهد کسب نتایج درخشانی خواهیم بود. هنر باید در زندگی همه در جریان باشد و از آن لذت ببرند. قطعا هر چه به آموزش هنر در سطوح عمومی و تخصصی بیشتر اهمیت دهیم گرایش عمومی و لذت بردن از آن نیز با رشد فزاینده ای رو برو خواهد شد.

وی در پایان گفت: من به نسل جدید واقعا امیدوار هستم زیرا به صورت کاملا خودجوش پیگیر هنر هستند و این موضوع سبب می شود آینده خوبی در انتظار هنر کشورمان باشد. به نظر من باید از کودکی فرزندان این سرزمین را با هنر آشنا کنیم تا با هنر بزرگ شوند در نتیجه آموزش نقش مهمی در گسترش هنر دارد.

Tags: پرستو عزیزی
Previous Post

معرفی نمایندگان رسانه‌ها در ۲ شورای ساترا

Next Post

چرا این چهره‌ها تیتر خبری شدند؟

Next Post

چرا این چهره‌ها تیتر خبری شدند؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی‌ها

  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما

درباره‌ی سین

پایگاه خبری «سین» در نظر دارد با تکیه بر کمک‌های خداوند متعال و به دور از تعاریف معمول و مناسبات نفوذ و قدرت در سینمای ایران و کمک اهل فن و همکاران کار بلد و دوستان دلسوز و با تجربه به فعالیت رسانه‌ای حرفه‌ای با تکیه بر اصول روزنامه‌نگاری و رسانه بپردازد و بدین صورت موضع اعتراضی خویش به رواج بی‌سوادی و آماتور مآبی بسیاری از فعالیت‌های سال‌های اخیر در حوزه‌ی رسانه‌های سینمایی را نمایان سازد.

© 1399 طراحی و پشتیبانی: مانا مدیا

No Result
View All Result
  • خانه
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما

© 1399 طراحی و پشتیبانی: مانا مدیا

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist