سین سینما
  • خانه
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما
No Result
View All Result
  • خانه
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما
سین سینما
No Result
View All Result
Home هنر و موسیقی

توضیحات سالاری درباره نمایش عروسکی و حواشی گالری‌ها

۱۴۰۲-۰۴-۱۹
0
Share on FacebookShare on Twitter



معاون وزیر در امور هنری در حاشیه اختتامیه نوزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی تهران-مبارک به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت هنری، محمود سالاری معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برپایی مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران- مبارک شب گذشته در جمع خبرنگاران درباره این رویداد گفت: جا دارد همین جا از همکارانم در اداره کل هنرهای نمایشی و دبیر جشنواره هادی حجازی‌فر که جشنواره آبرومند و باکیفیتی برگزار کردند و آثار فاخری را در جشنواره به نمایش گذاشتند تشکر کنم. در این دوره از جشنواره شاهد بودیم که در کنار حضور مخاطب کودک و نوجوان، مخاطب بزرگسال نیز داشتیم و بسیاری از آثار در حوزه تئاتر عروسکی با محتوای بزرگسال بود که به نظرم گام بسیار بلند و  رو به جلویی است. چرا که می‌توان در طول سال و در سالن‌های اصلی تئاتر کشور همراه با اجراهای متعدد این آثار را در معرض دید عموم قرار داد. 

او درباره استقبال از این جشنواره نیز توضیح داد: مردم آماده و مهیا برای استقبال از آثار هنری فاخر هستند؛ اگر محتوای خوب همراه با تکنیک بالا ارائه شود حتماً مورد استقبال قرار می‌گیرد و نشان از این دارد که مردم هنر را درک می‌کنند و برایشان تنها جنبه سرگرمی ندارد. مخاطب امروز محتوا و فرم را در کنار هم می‌پذیرد. 

سالاری همچنین درباره نظارت بر گالری‌های تجسمی با توجه به حواشی اخیر بیان کرد: ما یکسری نظارت محسوس داریم که رسما همکاران من در مرکز هنرهای تجسمی به گالری‌ها مراجعه می‌کنند. از سوی دیگر گالری‌ها باید برای هر برنامه مجوز بگیرند. یکسری هم نظارت نامحسوس داریم که انجام می‌شود، اما در کل کشور گالری‌های متعددی حضور دارند که برخی از آنها شاید قوانین را رعایت نکنند. از آنجایی  که تعداد گالری‌ها و آثار زیاد است بدیهی است که گاهی از این دست اتفاقات بیفتد که بلافاصله پس از اطلاع رفتار قانونی با گالری‌دار انجام خواهد شد. 

او در ادامه درباره نوع برخورد نیز گفت: آیین نامه تخلفات گالری‌داران موجود است و در آن نسبت به اتفاقی که در گالری رخ داده است با توجه به نظر شورای مرکزی تصمیم مناسب اتخاذ می‌شود. ضمن این که نماینده گالری‌داران نیز در آن شورا حضور دارند تا تصمیمات مناسب در هر زمینه‌ای اتخاذ شود.

معاون هنری با اشاره به حواشی ایجادشده در خصوص جدا شدن برخی نوازندگان موسیقی از ارکستر نیز توضیح داد: ارکستر زیر مجموعه بنیاد رودکی است و بنیاد نیز زیرمجموعه معاونت هنری نیست. بنابراین شایسته است این سوال از مدیرعامل بنیاد رودکی پرسیده شود. اما براساس اطلاعاتی که دارم می‌دانم یک آزمون حرفه‌ای در نظر گرفته شد و کسانی که در آن آزمون یا شرکت نمی‌کنند و یا حد نصاب لازم نوازندگی را ندارند از ارکستر جدا شوند، ضمن این که آیین‌نامه انضباطی هم دارد که ممکن است برخی از این اعضا امتیاز لازم را کسب نکرده و به این دلایل از مجموعه ارکستر جدا شوند. 

او در پایان نیز به بحث معرفی دبیران فجر اشاره کرد و گفت: همه دبیران معرفی شده‌اند و کارهای قانونی را پشت سر می‌گذارند و به محض تایید اسامی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام



منبع

Previous Post

BBC و مواجهه با یک بحران جدید

Next Post

تکذیبی درباره مهران مدیری و خوشحالی هادی حجازی‌فر

Next Post

تکذیبی درباره مهران مدیری و خوشحالی هادی حجازی‌فر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی‌ها

  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما

درباره‌ی سین

پایگاه خبری «سین» در نظر دارد با تکیه بر کمک‌های خداوند متعال و به دور از تعاریف معمول و مناسبات نفوذ و قدرت در سینمای ایران و کمک اهل فن و همکاران کار بلد و دوستان دلسوز و با تجربه به فعالیت رسانه‌ای حرفه‌ای با تکیه بر اصول روزنامه‌نگاری و رسانه بپردازد و بدین صورت موضع اعتراضی خویش به رواج بی‌سوادی و آماتور مآبی بسیاری از فعالیت‌های سال‌های اخیر در حوزه‌ی رسانه‌های سینمایی را نمایان سازد.

© 1399 طراحی و پشتیبانی: مانا مدیا

No Result
View All Result
  • خانه
  • سینمای ایران
  • سینمای جهان
  • نقد و اندیشه
  • تلویزیون و نمایش خانگی
  • هنر و موسیقی
  • هنرمندان
  • فرهنگ و رسانه
  • درباره ما

© 1399 طراحی و پشتیبانی: مانا مدیا

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist