رامین بهنا آهنگساز و نوازنده پیانو در گفتگو با خبرنگار سین گفت: صدا و سیما فقط مصرف کننده موسیقی است و به خودش اجازه می دهد از آثار هنرمندان هر طور که خودش می خواهد استفاده کند یعنی اصلا گفته نمی شود که سازنده اثر کدام هنرمند است و این کار واقعا غیر اخلاقی است.
این نوازنده افزود: از آثار هنرمندان حتی در تبلیغات و یا میان برنامه ها استفاده می کنند ولی قانون کپی رایت رعایت نمی شود یعنی نه تنها از هنرمند اجازه نمی گیرند بلکه هیچ حق و حقوقی برای آن هنرمند در نظر نمی گیرند. از سال ۱۳۷۵ از آثار گروه آویژه و یا آثار دیگر من استفاده می کنند ولی نمی دانم چرا قسم خورده اند که اسم هیچ هنرمندی را نگویند.
سرپرست گروه «بهنا» در ادامه تاکید کرد: موضوع دیگر این است که هر برنامه ای که به نقد و بررسی موسیقی اختصاص دارد از ساعت ۱۲ شب به بعد پخش می شود و ما هنرمندان هیچ وقت دلیل این کارها را متوجه نشدیم. یا حتی چندین بار من را به رادیو دعوت کردند ولی ساعت پخش آن مانند صدا و سیما ساعت ۱۲ شب بوده است.
وی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۷۸ تحولاتی در این سازمان به وجود آمد و پخش موسیقی پاپ از آن سال ها آغاز شد ولی متاسفانه روش استفاده از این نوع موسیقی از پایه و اساس اشتباه است. این سازمان باید توازن را برقرار کند و در کنار موسیقی پاپ انواع موسیقی های دیگر را معرفی و پخش کند تا مخاطبان با همه موسیقی ها آشنا شوند. متاسفانه نمی دانم چرا اطلاع رسانی درباره این هنر در این نهاد غدغن شده است. من حدود چهار سال با صدا و سیما همکاری کردم و حتی به من پیشنهاد دادند که به صورت رسمی با این نهاد کار کنم ولی قبول نکردم زیرا به نظر من محیط صدا و سیما برای این هنر واقعا سمی است و یا بهتر است بگویم موسیقی فقط یک ابزار مصرفی برای صدا و سیما است.
این هنرمند در پایان گفت: موسیقی جز زیبایی ها است و خداوند خالق زیبایی ها است ولی متاسفانه صدا و سیما جلوی این زیبایی را گرفته است و سازندگان آثار را معرفی نمی کنند. این کار مانند این است که اسم کارگردان فیلم را نگویند و فقط بازیگران را معرفی کنند. من مطمئن هستم اگر این کار را انجام دهند هیچ کارگردانی با این نهاد همکاری نمی کند. این حق هنرمندان موسیقی است که دوست ندارند موسیقی را که ساختند روی تبلیغ دستمال کاغذی بگذارند ولی در تمامی این سال ها صدای هنرمندان موسیقی به گوش هیچ کس نرسیده است.